آیا صابون تریاک اعتیاد دارد؟
آیا صابون تریاک اعتیاد دارد؟خیر صابون تریاک هیچ اعتیادی یا عوارضی ندارد زیرا بر اساس و پایه صابون سازی جهانی تولید شده است و تحت لیسانس انجمن بین الملی iso مطابه شده است /
آیا درباره خواص صابون تریک چیزی شنیدهاید؟
درباره خواص صابون تریاک برای پوست چقدر میدانید؟ چین چروکهای پوستی، لک، کک و مک، جوش و آکنه و جای جوش مشکلاتی هستند که به دلیل قرار گرفتن هر روزه در معرض هوای آلوده و سایر عوامل مخرب محیطی ممکن است به آنها دچار شوید. محصولات بسیاری با اشکال مختلف، در بازار وجود دارد که ادعای رفع این مشکلات را دارند اما تقریبا بیشتر افراد، پس از استفاده طولانی مدت از آنها نتیجهای نگرفته و اعتماد خود را به این محصولات از دست میدهند.
اما راهکار موثر برای رفع اینگونه مشکلات چیست؟ صابون تریاک، یکی از محصولات ترمیمکننده پوست با جوابدهی ثابت شده است که در صورت مصرف نوع اصلی آن، به نتیجه دلخواه خود رسیده و روند پیری پوست خود را به تعویق خواهید انداخت. این محصول، به شما در دستیابی به پوستی یکدست و شفاف کمک خواهد کرد.
کلمه تریاک ممکن است برای بسیاری افراد، یادآور اعتیاد و ضرر و زیان باشد اما توجه داشته باشید که این ماده دارای خواص زیادی است که اگر به صورت مثبت از آن استفاده شود میتواند تاثیرات شگفتانگیزی داشته باشد؛ همانطور که امروزه در تولید بسیاری از داروها و مواد شوینده از آن استفاده شده و نتایج بینظیری داشته است. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا درباره خواص صابون تریاک بیشتر بدانید.
خواص دارویی گياه خشخاش
گياه دارويي خشخاش با نام علمي PAPAVERSOmNIFER و از خانواده تير خشخاش با نام علمي PAIPAVERACEAE و نام محلي کوکنار و تورتوري قدمتي فراتر از 4 هزار سال دارد. اين گياه در سطح جهان به عنوان مادهاي مخدر، مورد استفاده قرار گرفته است
خشخاش به وسيله بذر تکثير مييابد و براي کاشت و تکثير خشخاش به منظور استخراج مواد موثر مورد انتظار همواره بايد از گونهها و يا واريتههايي استفاده نموده که نسبت به آسفالت و بيماريها مقاوم است که از ميوههاي زياد و مقادير فراوان الکالوئيد برخوردار باشند.
به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، خشخاش گياهي علفي و يک ساله است که تاکنون بيش از 200 گونه متعلق به گياه خشخاش يا پاپاور شناسايي شدهاند و علاوه بر گونههاي متعدد، خشخاش داراي زيرگونه واريته و فرمهاي متفاوتي نيز است که برخي از محققان آسيا را منشاء اين گياه ميدانند. گياه خشخاش داراي ريشهاي مخروطي و کم و بيش چربي که به طور مستقيم در زمين فروميرود، است و طول ريشه اصلي اين گياه متفاوت بوده و به گونه گياه و شرايط اقليمي محل رويش بستگي دارد و به طور متوسط بين 18 تا 20 سانتي متر و قطر آن يک تا 2 سانتي متر است.
ريشه خشخاش داراي انشعابهاي کمي است و ريشههاي جانبي شبکه بسيار وسيعي از ريشههاي ظريف را تا عمق 50 تا 100 سانتي متر خاک به وجود ميآورند و ساقه فوقاني ريشه قطورتر مي باشند که باعث استحکام ساقه ميشود.
ساقه مستقيم استوانهاي شکل با سطحي صاف به رنگ سبز روشن است و ارتفاع آن با توجه به شرايط اقليمي محل رويش، متفاوت است.
برگهاي اين گياه بيضي شکل و در سطح زمين قرار مي گيرند و بدون دمبرگ ميباشند و به طور متناوب بر روي ساقه قرا مي گيرند و برگهاي پايين ساقه بزرگتر بوده که به تدريج به طرف بالا کوچکتر و تخم مرغي شکل ميگردند.
گلهاي اين گياه انتهاي ساقههاي اصلي و فرعي پديدار ميشوند و داراي گلبرگ سفيد مي باشند که ناحيه فوقاني به رنگ بنفش يا روشن است و ميوه خشخاش به شکل گرز بوده که شيرههاي مخصوص توليد مي کند.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري سيستان و بلوچستان در اين رابطه گفت: خشخاش به وسيله بذر تکثير مييابد و براي کاشت و تکثير خشخاش به منظور استخراج مواد موثر مورد انتظار همواره بايد از گونهها و يا واريتههايي استفاده نموده که نسبت به آسفالت و بيماريها مقاوم است که از ميوههاي زياد و مقادير فراوان الکالوئيد برخوردار باشند.
نبي ياري در گفتوگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه سيستان و بلوچستان، افزود: ارقام انتخاب شده بايد ساقههاي محکمي داشته باشند به طوري که با وزش باد روي زمين نخوابند در غير اين صورت نه تنها گياهان مقدري بسيار کمي گل توليد ميکنند و در نتيجه ميوهاي که توليد ميکنند از مواد موثر کمتري برخوردار است.
وي ادامه داد: طول دوره رشد گياهاني که در فصل بهار کشت ميشوند 120 تا 160 روز است و دوره رشد خشخاش به 6 مرحله خواب بذر، سبز شدن بذر، تشکيل برگهاي طوقهاي، طويل شدن ساقه، گلدهي و مرحله رسيدن بذرها و ميوه ها و پراکنش تقسيم ميشود.
مديرکل منابع طبيعي و آبخيزداري سيستان و بلوچستان افزود: در رابطه با خواص دارويي گياه گفت: برگ اين گياه براي تسکين سرفه و رفع اسهال و بي خوابي استفاده ميشود.
ياري افزود: تخم اين گياه سرفههاي خشک را درمان کرده و چاق کننده و مخدر است و بيخوابي يا کم خوابي را درمان مي کند.
وي بيان کرد: تخم گياه دارويي خشخاش، درد سينه را درمان کرده و سوزش مجراي ادرار و اسهال کهنه و کم خوني را درمان مي کند و نيروي جنسي را نيز تقويت ميکند.
ياري تاکيد کرد: ريشه اين گياه فشار خون را پايين ميآورد و درد کمر تا زانو يا سياتيک را درمان ميکند.